Om oss


 Meet the most perfekt you

Niik Design är ett varumärke som återspeglar elegans och kvalitet. Varje plagg tillverkas med största omsorg och hänsyn till naturen och miljön.
Därför masstillverkar vi inte våra produkter. För varje kollektion tar vi fram ett antal exemplar så att du som kund kan känna dig unik med vad du har på dig. Niik Design designar kläder för kvinnor med alla kroppsformer. Vem du än är, hur du än ser ut och vilken storlek du än har så är du perfekt som du är. Allt du behöver göra är att tro på dig själv utmana dig och plocka fram din inre skönhet.

 

2021 lanserades Niik Design men drömmen om ett eget kläd varumärke uppstod hos mig redan som 16 åring, men att förverkliga idén skulle ta många år.

Jag vill först och främst förmedla budskapet om att du inte behöver köpa många plagg för att vara elegant. Många har ju en full garderob men känner ändå att man inte har något att ha på sig. Jag vill visa att det går att mixa och matcha med få plagg, och ändå vara elegant. Sedan är hållbarhet viktigt för mig.

Anahita Shams